Nieuwe stap voor stapkaart voor kartonnen bekers bedrukken

We bezorgen enig kartonnen koffiebekers van hoge capaciteit. Die koffiebekers bestaan niet alleen goed bestand tegen een hitte met koffie, doch zien er daarenboven stijlvol uit. Daar komt nog bij dat de bekers echt tegen een stootje kunnen, zelfs ingeval er hard in de kartonnen koffiebekers geknepen wordt.

Een mooist koffiebekers vanwege thuis, op kantoor of onderweg. Bij KoffiebekerDirect zijn ze niet enkel betaalbaar, maar ook uit voorraad leverbaar. Dankzij beste techniek kun jouw snel en veilig jouw aankoop doen. Als jouw inlogt op jouw PackagingDirect account zal kopen nog sneller. Binnen ons zoveel minuten heb jouw vervolgens je order geplaatst. Is het alsnog vanwege 13:00 uur, dan krijg jouw de koffiebekers en benodigdheden al de eerstvolgende dag.

Tevens vervolgens mogen we voor u een beker ontwerpen en dit ontwerp op de kartonnen bekers laten drukken. Het mag in Digitale Full Colour druk ofwel in een Flexodruk tot maximaal vier kleuren.

Ook niet buiten reden maken wij onze kartonnen bekers daarom zelf. Zo kan zijn een capaciteit met de koffiebekers altijd op niveau. 180cc is dit meeste gebruikte formaat in Holland en kan zijn bestemd voor een standaard kop koffie. Deze bekers bestaan passend wegens de automaten aangaande alle koffieleveranciers.

Uw kartonnen bekers bedrukken kan zijn voor Bedruktekoffiebekertjes.nl buitengewoon eenvoudig. U dan ook kan kartonnen koffiebekers bestellen door de beker te selecteren in een maat welke u benodigd hebt, geef dit aantal op en het reeks te bedrukken kleurcombinaties.

We sturen u een drukproef ter goedkeuring en pas na de goedkeuring moeten wij de drinkbekers bedrukken. Bekers bedrukken korte uitgave? Neem aanraking met ons op een persoonlijk raadgeving op maat.

The disposables available to be printed on are found on our Dupliceert It page. Any special requests? Please aanraking us, wij would like to assist you!

Ook niet alleen vindt u omvangrijke- en kleine bekers in het collectie, tevens bezitten wij naast een standaard koffiebeker ook aan ons dubbelwandige kartonnen koffiebeker. 

Kartonnen koffiebekers bedrukken mag in vier meerdere formaten en soorten. Jouw kan kiezen uit een bekers:

U dan ook ontvangt ons vrijblijvende offerte per e-email. We streven ernaar om al die vragen binnen 2 werkdag te antwoorden.

Jouw kan  kartonnen drinkbekers laten bedrukken teneinde onder andere te benutten bij een event, huwelijk of evenement. Je kan ze volstrekt personaliseren betreffende jouw persoonlijk opdruk. Ga bijvoorbeeld voor het bedrukken met een foto, persoonlijke bekendmaking ofwel aankondiging.

De Green line koffiebekers zijn voorzien betreffende ons PLA coating aangaande suikerriet. Hiermee is de beker voor 100 check here % natuurlijk afbreekbaar en zijn perfect gecertificeerd. Indien de bedrijf MVO in een hoog vaandeel bezit, is dit een meeste geschikte koffiebeker voor uw bedrijf.

Al die bekers mogen bedrukt geraken betreffende merknaam en/ofwel tekst tot wil. Wensen zijn jouw met genoegen persoonlijk raadgeving aan een verscheidene soorten bekers dan mag jouw aanraking betreffende het opnemen.

Merknaam, huisstijl, productcommunicatie of overige promotionele acties? Witte koffiebekers zijn uiterst efficiënt en doeltreffend om jouw bedrijf, evenement of strekking op een sympathieke en relatief voordelige handelwijze tussen de aandacht te leveren voor je doelgroep.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *